Új jelszó kérése
Kategóriák
Partnereink
Szavazás
Házhozszállítás

0-5 kg-ig: 1.800 Ft.

5-10 kg-ig: 2.200Ft.

Bútor rendelése esetén egyedi árat alkalmazunk, melyről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt!

Rendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk a szállítási költség összegéről!

A szállítási költségről minden esetben  tájékoztatni fogjuk!

A szállítást a GLS és a TOF futárszolgálattal oldjuk meg!

Termék részletek


Szenzoros (érintésmentes) kézfertőtlenítő adagoló

ÚJ
Szenzoros (érintésmentes) kézfertőtlenítő adagoló
 • Szenzoros (érintésmentes) kézfertőtlenítő adagoló
 • Szenzoros (érintésmentes) kézfertőtlenítő adagoló
 • Szenzoros (érintésmentes) kézfertőtlenítő adagoló
 • Szenzoros (érintésmentes) kézfertőtlenítő adagoló
29 900 Ft
 • Érintésmentes automatikus működés, falra szerelhető.  Használat: Ha a kézfertőtlenítő adagoló kap áramot, a LED kijelző ZÖLDEN és PIROSAN fog világítani, hogy jelezze hogy működőképes. Amikor készenlétben van, a LED ZÖLDEN fog villogni 5 másodpercenként. Nyissa ki a kézfertőtlenítő adagolót és nyomja le az ON/OFF gombot a be/ki -kapcsoláshoz. (bekapcsolásnál ZÖLDEN, kikapcsolásnál PIROSAN fog felvillanni.) Az adagolás szabályzásához 2 gomb áll rendelkezésre, [1 csepp] és [2 csepp].

  Energiaellátás: 8x AA (ceruza)elem (nem tartozék)

  Ha megnyomja az 1 cseppes gombot, a LED ZÖLDEN fog felvillanni egyszer, hogy jelezze hogy fogadta a jelet. Utána ZÖLD lesz a LED és a kézfertőtlenítő adagoló ki fog nyomni 1 adagot ha odateszi a szenzorhoz a kezét. Ha a 2 cseppes gombot nyomja meg, a LED 2 alkalommal fog ZÖLDEN felvillanni, majd ha a szenzorhoz tartja a kezét, 2 adagot fog kinyomni. Első használatnál aktiválja a szenzort 5-8 alkalommal, hogy a felesleges levegőt kinyomja magából. A kézfertőtlenítő adagoló nem működik nyitott állapotban. Csukja vissza az előlapot miután beállította a kívánt adagolást!

  LED jelzések: Amikor a kézfertőtlenítő adagoló bekapcsol, vagy állítják az adagolást,a LED 1 vagy 2 alkalommal ZÖLDEN felvillan. A LED ZÖLDEN fog villogni minden 5. másodpercben, amikor készenlétben van. A LED ZÖLDEN fog felvillanni amikor adagol.A LED PIROSAN fog felvillanni ha a töltöttségi szint alacsony, és egyszerre fog ZÖLDEN és PIROSAN villogni, ha veszélyesen alacsony a töltöttségi szint. A LED felváltva fog ZÖLDEN és PIROSAN villogni, ha az eszköz valamilyen problémát észlel. Ilyen problémák például. A szűrő eltömődik, Áramellátás akadozik, Üres a tartály. Ha elhárította a problémát, indítsa újra a készüléket! A LED folyamatosan ZÖLDEN fog villogni, ha valamilyen tárgy van a szenzor alatt. Távolítsa el a tárgyat és helyreáll a működés.Ne tegye ki hosszabb napsütésnek a terméket, a termék dedormálódásának elkerülése érdekében. Ne használja aggresszívan a kézfertőtlenítő adagolót, sérülni fog a termék. Távolítsa el az elemeket és ürítse ki a tartályt ha hosszabb ideig nem használja a terméket! Tisztítsa a kézfertőtlenítő adagolót rendszeresen! Ne öblítse ki vízzel, azzal kárt tesz a termékben! Ne ejtse le, vagy üsse meg a terméked szándékosan! Ne használjon erős maró anyagot a termék tisztításához, azzal kárt tesz a termékben, és deformálhatja azt! Ne engedje hogy por jusson a tartályba! Ne öntsön maró kémiai anyagokat a tartályba! Tartsa távol tűztől!

 • Cikkszám
  200926
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés